ВИДЕО – Николоски од Прилеп: Автопатот Велес-Прилеп-Битола-грчка граница ќе биде најголемото ветување на ВМРО-ДПМНЕ

Денес на 17 јуни славиме 30 години од возобновувањето на ВМРО во политичка партија ВМРО-ДПМНЕ, еден значаен, сериозен јубилеј на

Read more

Ангеловска со апел до граѓаните и фирмите да донираат за полесно справување со ковид кризата

  Секој кој има можност преку https://solidarnost.gov.mk/ може лесно и едноставно да придонесе во борбата против ковид со своја донација,

Read more