Образовниот систем во време на корона

  Пандемијата со КОВИД 19 со себе донесе многу предизвици во секоја сфера на нашето живеење – здравство,економија, социјала, образование

Read more

ВИДЕО – Трипуновски: Програмата за финансиска подрршка на земјоделството е во минус околу 4 милијарди денари, касата на Министерството е речиси празна

Касата на министерството за земјоделство е речиси празна, а програмата за финансиска подрршка на земјоделството е во минус од околу

Read more