ВИДЕО – Се поизвесно е дека и годинава Трескавец ќе остане без водовод и технички прием на конаците

Се поизвесно е дека еден од најголемите манастири во Македонија Трескавец кај Прилеп и оваа година нема да добие водовод

Read more