Ристески: Јованоски незаконски потпишал решение за одобрување на измени на основен проект во тек на изградба на зградата наспроти Солидност

Претседателот на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Прилеп, Петар Ристески, изнесе сомнежи за сторен криминал во областа на градежништвото и урбанизмот во

Read more

Јованоски: Водиме подеднаква грижа како за жителите на градот, така и на населените места

Градоначалникот на општина Прилеп, Илија Јованоски и претседателот на Совет на општина Прилеп, Миле Талевски, денеска остварија средба со жителите

Read more

ВИДЕО – Пациенти на дијализа, а позитивни на Ковид 19, наместо да се хоспитализираат пуштени на домашно лекување

Поради немање на место во ГОБ „8 Септември“ 9 пациенти на дијализа, а заболени од Ковид 19, со лесна кличничка

Read more