Прилепчанецот Богданоски пример за хуманост – откако го победи ковидот, даруваше крвна плазма да помогне на други заболени

Уште еден наш колега даруваше крвна плазма. 👏 Д-р Кристијан Богданоски, вработен во службата за Итна медицинска помош од Македонски Брод,

Read more

ВИДЕО – Ристески: Време е за издигнување над неправдите, време е за обнова на Македонија!

Република Македонија е исправена пред најголемиот предизвик во поновата историја! Изборите на 15-ти јули се единствена шанса за да се

Read more

Непрофесионалноста на Општина Прилеп – предизборно етикетирање на медиуми

Денес Општина Прилеп, односно градоначалникот Илија Јованоски, испрати реакција на вчерашната изјава на претседателот на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Прилеп, Петар

Read more