ВИДЕО – Чулев: Фокусот на МВР за изборите ќе биде на спречување на поткуп, семејни гласања, водење на кампања на начин кој не е дозволен и спречување на притисок врз гласачите

Предизборната кампања веќе почна, јас кажав дека во овој период целокупниот фокус на министерот за внатрешни работи ќе биде во

Read more

ВИДЕО – Чулев: Кривична пријава за директорот на „Еурокомпозит“, Златко Граороски и неговиот стручен советник Васил Коцев

Сакам да ве информирам дека како посебен успех на Одделението за внатрешни работи во Прилеп е откривањето на злоупотреба на

Read more

ВИДЕО – Лашкоска: Изминативе 3 години се најцрниот период во поновата историја на Македонија, распродавање на државните интереси, рекет и корупција

Денес, во Прилеп, пред споменикот на првиот Претседател на Македонија, Методија Андонов – Ченто, кој својот живот го посвети на

Read more