ВИДЕО – Талевски: Ја зголемуваме минималната плата на 20.000 денари, обезбедуваме сигурност и стабилност во сечиј дом

    Кризата предизвикана од коронавирусот, јасно и недвосмислено покажа дека покрај заштитата на здравјето на граѓаните, наш врвен приоритет

Read more

Образовниот систем во време на корона

  Пандемијата со КОВИД 19 со себе донесе многу предизвици во секоја сфера на нашето живеење – здравство,економија, социјала, образование

Read more