ВИДЕО – Талевски: Започна асфалтирањето на патот Лагово-Витолиште, го заживуваме Мариовскиот крај

    Реконструкцијата и рехабилитацијата на патниот правец Лагово-Витолиште, е дел од градежната офанзива која во текот на целата оваа

Read more