ВИДЕО – Талевски: Вонредните услови не ја запреа градежната офанзива, градиме за обезбедување на силен локален економски развој

Новата нормала и вонредните услови во кои живееме, не ја запреа градежната офанзива која се случува низ целата држава, низ

Read more

Петкоски: Дали еден од новите автобуси за јавен превоз е зарибан, каде и во каква состојба се останатите?

Скандалите и сомнежите за сторени криминали се единственото нешто кое го одбележа ова 3 годишно владеење на СДСМ на централно

Read more