Лашкоска: СДСМ покажа дека нема чувство на припадност кон сопствената култура и идентитет, немаат почит кон сопственото културно и историско наследство

За жал СДСМ  и во изминативе три години на владеење, покажа и докажа дека немаат чувство на припадност кон сопствената

Read more

Златески: Станкоски јавно призна дека зел 5.500 евра бруто плата, најавуваме кривични за Бордот на директори

Без ниту малку срам денеска генералниот директор на Тутунски Комбинат, Кире Станкоски, викнал прес конференција, на која всушност го потврди

Read more

ВИДЕО – Станкоски: Моите примања се јавни, ништо не е тајна, пресметка со која мавта Николоски е за јануари, кога ми се исплаќаат неискористените денови од одморот

Сите вие сте сведоци, а и прилепската јавност е сведок, во изминатите денови каква хајка се спроведува против Тутунски комбинат

Read more

ВИДЕО – Талевски: Ќе ги спречиме мрачните сценарија на Мицкоски и Чулев, никогаш повеќе МВРО-ВМРО

  Вчерашниот кукавички чин, обидот за палење на семејната куќа на командирот на прилепската Полициската станица, Кире Спиркоски, е уште

Read more