Во Прилеп досега се пријавиле за гласање 6 позитивни на коронавирусот и 5 граѓани во самоизолација

Шест позитивни на корона вирусот, пет граѓани во изолација и околу 90 хронично болни досега се пријавиле за гласање на парламентарните избори, соопштуваат од

Read more

Антикорупциска бара одговорност од Филипче – со службен автомобил бил на партиски активности

  Антикорупицска бара одговорност од министерот за здравство Венко Филипче заради користење службено возило за партиски цели. Антикорупционерите го прифатија

Read more

ВИДЕО – Талевски: Во следниот мандат обезбедуваме уште поголема социјална поддршка за граѓаните

    Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, три години покажува што значи вистинска и подеднаква грижа за сите граѓани. Наспроти тоа,

Read more