ВИДЕО – Јакимоска: Без изградба на инфраструктура за Пелагонија, неможе да се реализираат останатите планови

Пред малку разговаравме дека програмата на ВМРО-ДПМНЕ во однос на администрацијата и ослободувањето на администрацијата како потенцијален капитал на нашите

Read more

ВИДЕО – Мицкоски: Автопатот Скопје-Прилеп-Битола ќе го подобри квалитетот на животот и бизнисот во Пелагонија

Со стопанствениците од Прилеп денеска зборувавме за предизвиците со кои денеска се соочуваат луѓето од реалниот сектор овде во Прилеп,

Read more

Димоски: СДСМ и Заев не исполнија ништо од ветувањата и ги избркаа младите од Македонија

  Денес младите се доведени на маргините на општеството, обезвреднети, дискриминирани и манипулирани од ненародната влада на СДСМ, која вети

Read more

ВИДЕО – Ѓорѓиоски: Гласањето ќе биде со целосна заштита, безбедно е, важно е, на 15 јули излези и гласај!

  Протоколите за заштита од коронавирусот, обезбедија функционирање во ново нормално секојдневие, каде носењето на заштитна опрема е редовна обврска. На

Read more