Лашкоска: Следуваат големи промени во правосудниот систем, ќе има право и правда за секого, но и одговорност

Република Македонија во изминатите 3 години е политички и правно заробена држава во која владее хибридниот режим инсталиран од Зоран

Read more

Бумбароски: Неспособноста и суетноста на градоначалникот Илија Јованоски му донесе кривична пријава

    Oпштинскиот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ Прилеп денеска до Основното јавно обвинителство, поднесува кривична пријава против градоначалникот на Општина Прилеп,

Read more