Јованоски: Распишан тендер за лап топ компјутери, еден дел ќе бидат за ученици кои немаат можност за онлајн настава

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Во пресрет на почетокот на новата учебна 2020/2021 година, градоначалникот Илија Јованоски ги

Read more

Барање за доставување на предлози за доделување Третоноемвриски награди

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 По повод одбележувањето на празникот на Општина Прилеп 3-ти Ноември, Комисијата за одбележување

Read more

Еден починат од Ковид 19, 11 нови случаи – дали инфективното во Прилеп станува претесно?

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Од Центарот за јавно здравје информираат дека денеска во општина Прилеп има 11

Read more

Сојузот на средношколци најави бојкот во ноември ако не се дозволи комбинирана настава

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Сојузот на средношколци најави бојкот на наставата од ноември, доколу во октомври остане

Read more