Во тек уписите во Хелен Дорон Прилеп за деца од 15 месеци па се до 19 години

Дали сте загрижени за едукацијата и интелектуалниот развој на вашето дете? Дали се плашите дека вашето дете не добива квалитетна

Read more

ВИДЕО – „Достоинствен работник“ : Се кршат работничките права за време на пандемијата, нема соодветна заштита од државата

Работниците од неформалната економија, домашните работници, културните работници, работниците од угостителскиот сектор, земјоделството и градежништвото се најпогодени од кризата со

Read more

Со собраните средства од Pletvar outdoor festival ќе се купат комплети за 3 спасувачи, општината и државата уште немаат дадено ништо

Заврши првиот Pletvar outdoor festival на кој присуствуваа околу 1.500 љубители на природата и разни спортски активности. Организатори на манифестацијата

Read more