ВИДЕО – „ХЕРОИТЕ на Прилеп за 2020 година” – првенците на генерации од основните училишта во Прилеп

Ова е кратко видео снимено со првенците на сите основни учиилишта во Прилеп, насловено како „ХЕРОИТЕ на Прилеп за 2020

Read more

ВИДЕО- Градинките во Прилеп започнаа со работа – од 600 деца кои треба да одат денеска беа присутни 135

Денеска градинките во Прилеп започнаа со работа според зададените протоколи и заштитни мерки. Во градинкиите во Прилеп ќе тргнат 600

Read more

„Дружината на Лајко Сезнајко“ в недела на Фестивалот „Силјан Штркот“ во Прилеп

    Детската едукативна интерактивна претстава „Дружината на Лајко Сезнајко”, која е дел од проектот „Животните од фармата“, реализиран од

Read more