ВИДЕО – Прилепската болница доби донација цистерна за течен кислород и 20 кревети за новороденчиња

Деновиве во прилепската Општа болница „Борка Талески“, поставена е и пуштена во функција цистерна за течен кислород, која ќе овозможи

Read more

„Инстант семејства – мултипликација на љубовта“ од Јанкулоски во петок во Цепенков

  Изложба на фотографии „Инстант семејства – мултипликација на љубовта“ од фотографот Роберт Јанкулоски ќе биде отворена на 11.09.2020, петок

Read more