ЛАГ АГРО ЛИДЕР потпиша Меморандум за соработка со О. Долнени за проект за поддршка за вработување на млади

Локалната Акциона Група АГРО  ЛИДЕР денес потпиша Меморандум за соработка со општина Долнени за  поддршка и заедничко учество во реализација

Read more

Поради намален доток на „Студенчица“ се пуштаат во употреба бунарите „Кишовица“ и „Орушица“

Од ЈКП„ Водовод и канализација“ истакнуваат дека во моментов водоснабдувањето се вршело под специфични услови, во овие летни горештини, кога

Read more