ВИДЕО – „Леарницата“ која Османлиите никогаш не ја пронајдоа – чувар на борбата за слобода

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315   Поседувањето на оружјето отсекогаш во историјата одигрувало значајна улога во добивањето на

Read more

ВИДЕО – Болните од примарен билијарен холангитис бараат одложување на нивното започнување со одење на работа

40 годишната Билјана Мирческа од Прилеп се сомнева дека има примарен билијарен холангитис, ретко хронично заболување на црниот дроб. Ги

Read more