ВИДЕО – Годинава се очекува помалку тутун од лани, намалени се и договорите, а нема ниту аргати

Поради лошите временски услови годинава според Сојузот на земјоделски здруженија постои можност да не се соберат потребните 23 милиони килограми

Read more