„Односите со јавноста, социјалните медиуми и јавното мислење“ – прва книга од Каролина Мицевска

  „Односите со јавноста, социјалните медиуми и јавното мислење“ е првата стручна книга од новинарот Каролина Мицевска, вработена во НУЦК

Read more