ВИДЕО – За прв пат македонска спелеонуркачка експедиција ќе влезе во срцето на Солунска Глава, во пештерата „Изворот на Бабуна“

За прв пат македонска спелеонуркачка експедиција на почетокот од октомври ќе влезе во срцето на Солунска Глава за да ја

Read more

Промовирана книгата „Односите со јавноста, социјалните медиуми и јавното мислење“ од Каролина Мицевска

    На летната сцена од Центарот за култура „Марко Цепенков“ во Прилеп синоќа беше промовирана книгата „Односите со јавноста,

Read more

Денеска во општина Прилеп има 4 нови случаи на коронавирус, бројот на активни случаи изнесува 116

    Информација за состојбата со коронавирусот во општина Прилеп за денеска, четврток 17-ти септември:   Од Центарот за јавно

Read more

Мрежата на ЛАГОВИ со едукативна работилница за буџетски процес на локално ниво и партиципативно буџетирање

    Во организација на Мрежата на ЛАГОВИ се одржа работилница за буџетски процес на локално ниво и партиципативно буџетирање.

Read more