ВИДЕО – Нема пари за неисплатените придонеси во Еурокомпозит иако законот е донесен 1 година, ќе има нови протести

Во овој момент за вас пари во буџетот нема! Ова бил одговорот на претставникот на општествениот капитал на прилепски Еурокомпозит,

Read more