ВИДЕО – Јованоски: Да се почитуваат мерките за да не се доведеме до ситуација на нови карантини и полициски часови

Од Општина Прилеп информираат дека поради сериозната ситуација со корона вирусот во Прилеп ќе има засилени контроли и кај стопанскиите

Read more

ВИДЕО – Николоска: Семејните веселби и групни собирања се причина за зголемениот број на Ковид 19 во Прилеп

Од Центарот за јавно здравје од Прилеп велат дека во моментов има само еден активен кластер во една компанија. И

Read more

ВИДЕО – Крстеска: Клиниките во Скопје веќе не ги примаат повозрасните пациенти заболени од Ковид 19

Поради исполнетост на капацитетите клиниките во Скопје веќе не ги примаат повозрасните пациенти заболени од Ковид 19, кои се од

Read more