Прилепчанката Ана Марија Манчевска ја издаде својата прва книга – „Низ животот како дете“

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Младата прилепска поетеса Ана Марија Манчевска денеска ја издаде својата прва книга насловена

Read more

ВИДЕО – И покрај катастрофалните услови училиштето во Житоше одржува настава со физичко присуство

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 И по еден месец од објавувањето на нашата сторија за катастрофалните услови во

Read more

За 660 првачиња од општина Прилеп денеска започна првиот час – настава со физичко присуство ќе се изведува за 1.230 ученици

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Во услови на примена на мерките за заштита од коронавирусот, денеска за 660

Read more

Месец на хуманост со Cooking with Branko и Витаминка – ќе се донира храна за социјално ранливи семејства

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315   Под мотото „Биди дел од месецот на хуманост, купи производи и донирај“

Read more