Во Словенија нема да биде задолжително носењето маски во градинките и училиштата

КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Во Словенија повеќе нема да биде задолжително носењето заштитни маски во градинките. Учениците од основните

Read more

ВИДЕО – Попоски: Градиме по план, Прилеп добива нов Градски булевар со импозантен лик

КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Локалната власт предводена од СДСМ и градоначалникот Илија Јованоски, докажа дека дури и во

Read more