Филипче: Да се забрани гостување на пејачи и диџеи, намалување на бројот на гости на една маса во угостителските објекти

КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Министерот за здравство Венко Филипче изјави дека има зголемување на бројот на случаи во

Read more