Бумбароски : Наставниците беа високо почитувани во својата професија, сега се жртвени јагниња на неуспесите на образовниот систем

КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Денеска е 5 октомври меѓународниот ден на учителите. По повод овој ден наставникот Гоце

Read more

IN MEMORIAM: На 97 години почина прилепчанецот Радомир Спасески еден од последните живи борци од НОБ

КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Радомир Спасески, роден 19.12.1923 во средно имотна фамилија, во семејство на осум деца. Истакнат

Read more