ВИДЕО – Повторно се пробија ветените рокови за мостот кај Сточен Пазар, сега се ветува дека ќе биде готов околу 1 декември

КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Силното невреме кое на 6 август го зафати Прилеп предизвика енормно зголемување на водостојот

Read more

ВИДЕО – Во Прилеп искршена и таблата на Агенцијата за вработување на која пишува Северна Македонија

КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Продолжува герила акцијата која што започна вчера кога во Скопје и Битола беа чкртани

Read more

„Недефинирана кодификација “ – изложба на скулптури на доц. д-р Слободан Милошески

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Во Ликовната галерија на НУЦК „Марко Цепенков“ во Прилеп, на 09.10.2020 година (петок)

Read more

Започна со реализација проектот „Прилепско езеро – Нови авантури, нови можности“

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315   Започна со реализација проектот „Прилепско езеро – Нови авантури, нови можности“, спортско-рекреативен

Read more

ВИДЕО – Исчкртана таблата пpeд споменикот на Александар Македонски во Прилеп

КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 По примерот на Скопје и Битола доцна синоќа и прилеплании ја исчкртаја таблата поставена

Read more