ВИДЕО – Ситуацијата со инфективно во Прилеп алармантна, капацитетот речиси исполнет, недостасува персонал

КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Ситуацијата со инфективното одделение во Прилеп е алармантна, капацитетот е речиси исполнет со пациенти

Read more

ВИДЕО – Општина Прилеп не знае колку ученици немаат комјутери за онлајн настава, но за набавка одвоила 8,2 милиони ден.

КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Градоначалникот на Општина Прилеп Илиија Јованоски денеска истакна дека не знае на колку ученици

Read more

ВИДЕО – Одбележувањето на 11 Октомври во Прилеп без масовни собири и без традиционалниот огномет

КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Одбележувањето на празникот 11 Октомври поради пандемијата годинава ќе биде обележан под специфични околности,

Read more