Спасовски: Повисока свест за Ковид-19, а не повисоки казни

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315   Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска информира дека неколку пати досега е отворено прашањето за зголемување на казните за неносење маски, но смета дека

Read more

ВИДЕО – Енормно намалување на производството на мед, пчеларите бараат итна поддршка од државата

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Годинава производството на мед е намалено за околу 60% и потребна е итна

Read more