ВИДЕО – Без огномет и масовни собирања, скромно одбележан 11 Октомври во Прилеп

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Годинава се одбележуваат 79 години од подигнувањето на востанието против фашистичкиот окупатор на

Read more

Само уште 10 празни кревети на Инфективна во Скопје, лекари и сестри заминуваат од државното здравство

КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315   Само уште десет празни кревети останаа на Инфективната клиника во Скопје за пациенти

Read more

Петкоски : Во услови на пандемија СДСМ Прилеп објави оглас за вработување на 85 послушници во „Комуналец“

КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Во услови кога Македонија секојдневно руши нови рекорди на заразени и починати од коронавирусот,

Read more