ВИДЕО – Велкоски: Партизаните и тоа како знаеле за што се борат, ултиматумот на Бугарија е дрзок, да создаваме културни односи по примерот на Делчев

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315   Историчарот Илија Велкоски од Прилеп вели дека на 11 Октомври започнува револуцијата

Read more

ВИДЕО – Димитров: Ако ЕУ дозволи македонскиот јазик да биде пречка за евроинтеграција, како ќе веруваме во таква Европска Унија

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Без масовни собирања и со почитување на многубројни протоколи денеска во Прилеп се

Read more