ВИДЕО – Протест на ВМРО-ДПМНЕ во Прилеп : Имаме корумпирано судство, политички реваншизам, слобода за Јане Ченто

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Серијата протести на опозициската ВМРО-ДПМНЕ за прв пат вечерва се одржаа и во

Read more

ВИДЕО – Дуално образование во Прилеп за стоп на иселувањето, но молк за поголеми плати

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Како обид за стопирање на иселувањето, намалување на невработеноста, но и одговарање на

Read more

Потполковникот Славчо Кузманоски нов командант на касарната „Мирче Ацев“ во Прилеп

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Денес, во касарната „Мирче Ацев“ во Прилеп, со почитување на протоколите за заштита

Read more