Витаминка обезбеди пристап до едукативна платформа за помош при онлајн учење за децата на своите вработени

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315   Со цел олеснување на образовниот процес Витаминка за своите вработени кои што

Read more

Под посебни протоколи продолжија пробите за претставата „Каменот“

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315   Во театарот „Војдан Чернодрински“ според сите протоколи за заштита од корона вирусот,

Read more

Наставничка од ООУ „Климент Охридски“ и технички персонал од СОУ „Орде Чопела“ заразени со Ковид 19

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Ковид 19 влезе во прилепските училишта. Денеска е потврден првиот случај на наставничка

Read more