Центарот за безбедносни истражувања со трибина – „Дискусија за европските безбедносни предизвици и закани“

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Center for security research/Центар за безбедносни истражувања организираше настан на тема „Дискусија за

Read more