Кривична пријава за 6 физички и 5 правни лица од Прилеп кои го оштетиле буџет на РМ за околу 3,5 милиони денари

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 ОВР Прилеп поднесе кривична пријава против Б.Т. (46) од Прилеп, поради постоење основи

Read more

ВИДЕО – Боречкиот клуб „7 Мај“ – Прилеп го доби пехарот за освоениот куп во женско борење за 2020

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Боречкиот клуб „7 Мај“ од Прилеп денеска го доби пехарот за освоениот куп

Read more

ВИДЕО – Потребно е поголемо унапредување на правата и пристапот до услугите на жените од руралните средини

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 15 Oктомври e „Меѓународниот ден на руралната жена“. И оваа година ЛАГ АГРО

Read more