Зграда се урна при земјотрес во Прилеп, пожар и голем број повредени – „Златоврв“ со нова спасителна вежба

КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Повод за денешниот разговор за порталот Инфо Компас со Дарко Неданоски, претседател на Спелеолошката

Read more