Јованоски: Сите ние како граѓани мораме да покажеме поголема одговорност и да се откажеме од некои воообичаени навики

КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Заради влошувањето на ситуацијата со вирусот Ковид-19 во општина Прилеп, градоначалникот Илија Јованоски денеска

Read more

ВИДЕО – 10-тина заболени од Ковид 19 од персоналот во прилепската болница, ќе се редуцира и лекувањето на пациентите

КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 10-тина лица од медицинскиот персонал во општата болница „Борка Талески“ во Прилеп се заболени

Read more