Со посредство на „Центарот за граѓанска иницијатива“ Германија донираше санитетско возило за прилепската болница

КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Со посредство на „Центарот за граѓанска иницијатива“ од Прилеп Германија донираше санитетско возило за

Read more