ВИДЕО – „Бугарите не беа администратори, туку окупатори, треба да ни се извинат за злоделата на фашизмот“

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Бугарите за време на НОБ не беа администратори туку окупатори. Бурни реaкции во

Read more

Поради пандемијата во прилепскиот суд се натрупуваат предмети – институцијата нема услови за онлајн судења

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315   Пандемијата со ковид-19 ја забави работата во прилепскиот суд, поради што се

Read more

23 нови случаи на коронавирус во Прилеп – 612 лица се наоѓаат во изолација или самоизолација

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315   Информација за состојбата со коронавирусот во општина Прилеп за денеска, понеделник, 26-ти

Read more

Во чест на Борка Велески-Левата и во спомен на сите жртви на фашистичката агресија, обновен споменикот на Мукос

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315   Со оглед на актуелните случувања и потребата за повторно оживување и сеќавање

Read more