ВИДЕО – Одделението за „Уво, нос и грло“ во Прилеп се преадаптира за пациенти заболени од Ковид 19

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Ситуацијата со Ковид 19 во Прилеп е навистина алармантна. Поради преисполнетост на капацитети

Read more