Пендаровски: Ситуацијата е крајно сериозна, ако е потребно ќе ја ангажираме Армијата

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315   По завршувањето на седницата на Советот за безбедност, претседателот Стево Пендаровски истакна

Read more