Две починати лица и 64 нови случаи на ковид-19 во Прилеп – ситуацијата полека излегува од контрола

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315   Информација за состојбата со коронавирусот во општина Прилеп за денеска, петок, 30-ти

Read more

ВИДЕО – Нови откритија на локалитетот „Градок“ во Мариово – населба која постои од раната антика

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Локалитетот Градок во Мариово кој се наоѓа над вливот на Лисичка во Црна

Read more

Хорор во Прилеп: Татко 3 години ја малтретирал малолетната ќерка и се задоволувал пред неа

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Одделението за внатрешни работи Прилеп поднесе кривична пријава против С.А.(50) од Прилеп, поради

Read more