ВИДЕО – Спасителната служба „Златоврв“ – Прилеп се уште без помош од државата и општината, фунционираат волонтерски

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Поради земјотрес се урна зграда во центарот на Прилеп, голем пожар и повеќе

Read more

Петкоски: Ова е најнеспобната локална власт, го вратија Прилеп 20 години назад, ништо не реализираа

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Времето на оваа локална власт на СДСМ и градоначалникот Илија Јованоски полека, но

Read more

ВИДЕО – Се урна зграда во Прилеп, голем пожар и повеќе повредени – трета спасителна вежба на „Златоврв“

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315   Спасувачката служба „Златоврв“ од Прилеп ја одржа својата трета по ред спасителна

Read more