ВИДЕО – Општина Прилеп ќе оддели 17 милиони денари за ИТ опрема за ученици кои неможат да следат онлајн настава

Општина Прилеп за набавка на ИТ опрема потребна за учениците кои немаат ваквии уреди за следење на онлајн наставата одделила

Read more

ВИДЕО – Царовска: Онлајн наставата непречено ја следат 90,2 % од учениците, останатите се едуцираат преку емисиите на МТВ

Онлајн наставата засега се одвива без никакви проблеми. Од почетокот на учебната година 90,2 % од учениците кои следат онлајн

Read more

ВИДЕО – Витаминка и Преспав донираат 100 таблети за семејствата во неповолна социјална положба

Витаминка и Преспав донираат 100 таблети за семејствата кои немаат можност да купат смарт уреди за следење онлајн настава на

Read more

Учениците од средното училиште Ристе Ристески – Ричко започнаа пракса во Тутунски Kомбинат Прилеп

    Ученици од средното општинско училиште Ристе Ристески – Ричко во Прилеп пред еден месец започнаа со практична настава

Read more