ВИДЕО – Стерјовска: Пациенти умираат и молат за кислород, а наместо лекари во Прилеп, „Водовод“ вработува 18 партиски послушници

Во услови кога Прилеп секојдневно бележи црни рекорди на новозаразени и починати од коронавирусот, за власта на СДСМ во Прилеп

Read more