„Викенд во Крушево“ и „Крушево низ корија“ со акција „Донирај компјутер“ за децата од Крушево

  Викенд во Крушево започна со акција Донирај компјутер преку која ќе се потрудат да обезбедат компјутери за деца од Крушево кои

Read more

ВИДЕО – Тутунарите бараат флексибилност од откупувачите околу предавањето на тутунот – дел се заразени, а дел во изолација

Поради пандемијата на Ковид 19 тутунарите се соочуваат со проблеми уште пред самиот стар на откупот кој треба да започне

Read more