ВИДЕО – Овие сигурно не одат на излет на Дервен, а главно прашање е дали носат маски

Не престанува безмислосната кражба на дрва на планинскиот премин Дервен преку кој поминува стариот пат Прилеп-Велес. Видеово е снимено попладнево.

Read more