ВИДЕО – Прилеп на нозе – атмосфера од центарот на градот после победата на Македонија

  Со голот на капитенот Горан Пандев во 56 минута, фудбалската репрезентација на Македонија вечерва ја совлада Грузија со 1:0

Read more

За да се пополни буџетот државата ќе ги продава „Тутунски Комбинат“ и „Еурокомпозит“, како и јавно-приватно партнерство за Чебрен

Претседателот на Владата Зоран Заев како експликација на делот на Буџетот за 2021 година кој се однесува на поголема разновидност

Read more